KandydaciStudenciPracownicyAbsolwenci

Wydział Technologii Żywności

DZIEKANAT

                                                  

 Adres

[email]

[telefon]

[fax]

30-149 Kraków, ul. Balicka 122 wtzyw@urk.edu.pl

(012) 662-47-48
(012) 662-47-49

(012) 662-47-50
Pracownicy:

[email]

[telefon]

Odpowiedzialność:
Kierownik Dziekanatu
mgr inż. Elżbieta Pieczko
wtzyw@urk.edu.pl
elzbieta.pieczko@urk.edu.pl
(012) 662-47-49      

 

mgr inż. Agata Guzik wtzyw@urk.edu.pl

(012) 662-47-48

(012) 662-47-49

stac. Iº TŻ, spec. TŻ

mgr inż. Agnieszka Berdychowska      wtzyw@urk.edu.pl

(012) 662-47-48

(012) 662-47-49

stac. Iº TŻ, spec. ŻCz, BiB,

stac. Iº JiBŻ

mgr inż. Katarzyna Tekieli wtzyw@urk.edu.pl

(012) 662-47-48

(012) 662-47-49

stac. Iº TOW

stac. Iº Diet.

stac. IIº Diet.

stac. Iº BiS.

Pomoc materialna

Małgorzata Kłapyta  wtzyw@urk.edu.pl

(012) 662-47-48

(012) 662-47-49

stac. IIº TŻ

stac IIº JiBŻ

niestac. Iº TŻ

niestac. IIº TŻ

niestac. IIº Diet.

mgr inż. Andrzej Buczek andrzej.buczek@urk.edu.pl

(012) 662-47-52

Wydziałowy koordynator

                 USOS

 

Studia stacjonarne Godziny przyjęć:   Studia niestacjonarne Godziny przyjęć:
Poniedziałek 10:00 - 13:00   Poniedziałek 10:00 - 13:00
Wtorek 10:00 - 13:00   Wtorek 10:00 - 13:00
Środa nieczynne   Środa nieczynne
Czwartek 10:00 - 13:00   Czwartek 10:00 - 13:00
Piątek 10:00 - 13:00   Piątek 10:00 - 13:00
      Sobota (wybrane) 10:00 - 13:00

 

Numer konta bankowego do opłat za druki związane z przebiegiem studiów (tj. legitymacje, dyplomy):

 
Studia stacjonarne: 38 1060 0135 1100 0009 9990 0702

Studia niestacjonarne: 97 1060 0135 1100 0009 9990 0707

Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie 31-120 Kraków, Al. Mickiewicza 21, fax: 12 633 62 45, 2009-2013    Redaktor    Polityka cookies