KandydaciStudenciPracownicyAbsolwenci

Wydział Technologii Żywności

Wydarzenia

MajKwiecieńMarzecLutyStyczeń
GrudzieńListopadPaździernikWrzesieńLipiecMajKwiecieńMarzecLutyStyczeń
GrudzieńListopadPaździernikWrzesieńCzerwiecMajKwiecieńMarzecLutyStyczeń
GrudzieńListopadPaździernikWrzesieńSierpieńCzerwiecMajKwiecieńMarzecLutyStyczeń
GrudzieńListopadPaździernikWrzesieńLipiecCzerwiecMajKwiecieńMarzecLutyStyczeń
GrudzieńListopadPaździernikWrzesieńSierpieńLipiecCzerwiecMajKwiecieńMarzecLuty
GrudzieńListopadPaździernikWrzesieńSierpieńLipiecCzerwiecKwiecieńMarzec
GrudzieńListopadPaździernikWrzesieńSierpieńLipiecCzerwiecMajLutyStyczeń
PaździernikWrzesieńSierpieńCzerwiecMajLutyStyczeń
GrudzieńWrzesień
Luty 2018
2018-02-21

Dodatkowa rekrutacja na studia stacjonarne II stopnia
Uprzejmie informujemy, że w dniach od 24.02 do 28.02.2018 r. prowadzona jest dodatkowa rekrutacja na studia stacjonarne II stopnia.

Ważne terminy:

  • od 24 lutego do 28 lutego br., elektroniczna rejestracja kandydatów,
  • 1 marca br. ogłoszenie wyników,
  • od 2 marca do 5 marca br., potweirdzenie dokumnetów, wybór specjalizacji, w pokoju 0-36P w godz. 9.00-12.00,
  • od 6 marca do 9 marca br., podział na specjalizacje, przygotowanie list studentów,
  • 12 marca br., rozpoczęcie semestru.

Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie 31-120 Kraków, Al. Mickiewicza 21, fax: 12 633 62 45, 2009-2013    Redaktor    Polityka cookies