KandydaciStudenciPracownicyAbsolwenci

Wydział Technologii Żywności

Harmonogramy zajęć

 

 Studia stacjonarne - semestr zimowy 2018/2019

Kierunek / Specjalność

I rok

II rok

III rok

IV rok

I rok
II stopień

    II rok
  II stopień

Technologia Żywności
Pobierz Pobierz Pobierz  Pobierz - Pobierz
Żywienie Człowieka
Pobierz Pobierz Pobierz Pobierz - Pobierz
Bioinżynieria i Bioprocesy
-   Pobierz Pobierz - -
Towaroznawstwo Żywności
- - -  Pobierz -  -
Jakość i Bezpieczeństwo Żywności
Pobierz Pobierz Pobierz Pobierz - Pobierz
Dietetyka Pobierz Pobierz Pobierz Pobierz - Pobierz
Browarnictwo i Słodownictwo
Pobierz Pobierz - - - -
Biotechnologia Żywności
Pobierz - - - - -

 

 Studia niestacjonarne - semestr zimowy 2018/2019 

Kierunek / Specjalność

I rok

II rok

III rok

IV rok

I rok
II stopień

  II rok
  II stopień

Technologia Żywności
Pobierz (21.09) Pobierz (06.09)
Pobierz (06.09) Pobierz (06.09) Pobierz (21.09) Pobierz (06.09)
Dietetyka
- - - - Pobierz (06.09) -

 

 

 

 

Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie 31-120 Kraków, Al. Mickiewicza 21, fax: 12 633 62 45, 2009-2013    Redaktor    Polityka cookies