KandydaciStudenciPracownicyAbsolwenci

Wydział Technologii Żywności

Harmonogramy zajęć

 

 Studia stacjonarne - semestr zimowy 2017/2018

Kierunek / Specjalność

I rok

II rok

III rok

IV rok

I rok
II stopień

    II rok
  II stopień

Technologia Żywności
Pobierz Pobierz Pobierz  Pobierz - Pobierz
Żywienie Człowieka
Pobierz (27.09) Pobierz Pobierz Pobierz - Pobierz
Bioinżynieria i Bioprocesy
Pobierz Pobierz Pobierz Pobierz - -
Towaroznawstwo Żywności
- - Pobierz  - -  -
Jakość i Bezpieczeństwo Żywności
Pobierz Pobierz Pobierz Pobierz -  Pobierz
Dietetyka Pobierz Pobierz Pobierz Pobierz - Pobierz
Browarnictwo i Słodownictwo
Pobierz (4.10)  - - - - -

 

 Studia niestacjonarne - semestr zimowy 2017/2018 

Kierunek / Specjalność

I rok

II rok

III rok

IV rok

I rok
II stopień

  II rok
  II stopień

Technologia Żywności
Pobierz (26.09) Pobierz
Pobierz  Pobierz (26.09) Pobierz (26.09) Pobierz

 

 

 

 

Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie 31-120 Kraków, Al. Mickiewicza 21, fax: 12 633 62 45, 2009-2013    Redaktor    Polityka cookies