KandydaciStudenciPracownicyAbsolwenci

Wydział Technologii Żywności

Harmonogramy zajęć

 

 Studia stacjonarne - semestr letni 2017/2018

Kierunek / Specjalność

I rok

II rok

III rok

IV rok

I rok
II stopień

    II rok
  II stopień

Technologia Żywności
Pobierz Pobierz Pobierz  - Pobierz Pobierz
Żywienie Człowieka
Pobierz Pobierz (13.02) Pobierz (12.02) - Pobierz Pobierz
Bioinżynieria i Bioprocesy
- Pobierz Pobierz (15.02) - - -
Towaroznawstwo Żywności
- - Pobierz  - -  -
Jakość i Bezpieczeństwo Żywności
Pobierz Pobierz Pobierz (12.02) - Pobierz  Pobierz (12.03)
Dietetyka Pobierz Pobierz Pobierz - Pobierz Pobierz (12.02)
Browarnictwo i Słodownictwo
Pobierz  - - - - -

 

 Studia niestacjonarne - semestr letni 2017/2018 

Kierunek / Specjalność

I rok

II rok

III rok

IV rok

I rok
II stopień

  II rok
  II stopień

Technologia Żywności
Pobierz Pobierz
Pobierz - Pobierz (25.01) -

 

 

 

 

Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie 31-120 Kraków, Al. Mickiewicza 21, fax: 12 633 62 45, 2009-2013    Redaktor    Polityka cookies